Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Στο νέο, περιποιημένο σουβλατζίδικο της πρωτεύουσας θα φας μεζέ με €16

Εκεί όπου η φλόγα συναντά τη γεύση

Δημοσιεύτηκε στις 16 Απριλίου 2024

Κατά διαστήματα εντοπίζουμε πολλά και διαφορετικά μαγαζιά -είτε αυτά είναι ταβερνούλες είναι σουβλατζίδικα- εντός και εκτός πόλεως, με το καθένα να παρουσιάζει τα δικά του ξεχωριστά χαρακτηριστικά. Εκείνο, όμως, που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι το φαγητό να είναι ποιοτικό και να προσφέρεται σε λογικές τιμές.

Αν μάλιστα σερβίρεται και σε έναν περιποιημένο χώρο, ατμοσφαιρικό, με φιλική εξυπηρέτηση, τότε το σκηνικό φαντάζει ιδανικό.

Στοιχεία που θα βρεις στο σχετικά νέο σουβλατζίδικο της Λευκωσίας, ονόματι In Craticula (που στα λατινικά σημαίνει "επί σχάρας"), το οποίο άνοιξε πριν από μερικούς μήνες στον Άγιο Ανδρέα, σε έναν περιποιημένο χώρο στολισμένο με δίσκους βινυλίου και καρό τραπεζομάντιλα.

Εδώ λοιπόν θα απολαύσεις ποιοτικό σουβλάκι χοιρινό και κοτόπουλο, νόστιμη σεφταλιά, ολόφρεσκια σαλάτα, αυθεντικό γιαούρτι, ζεστή πιτούλα, αλλά και μερικά άλλα νόστιμα πιάτα όπως συκώτι βοδινό, αρνίσια παϊδάκια, ραχοκοκαλιά αρνίσια κρασάτη και χαλλούμι, όλα φτιαγμένα με ποιοτικές πρώτες ύλες.

Αν όμως είσαι του μεζέ, προτείνουμε να δοκιμάσεις τον κυπριακο μεζέ που σερβίρει με μόλις €16 το άτομο και περιλαμβάνει πιάτα όπως χοιρινό σουβλάκι, σεφταλιά, κοτόπουλο σουβλάκι, συκώτι βοδινό, και παϊδάκι αρνίσιο.

Σημείωσε ακόμα ότι εδώ θα βρεις και θα απολαύσεις τόσο χορτοφαγικό μεζές (€15 το άτομο) με επιλογές όπως χαλλούμι, πιπεριά, ντομάτα, μελιτζάνα και μανιτάρι, όσο και βίγκαν μεζέ (€15 το άτομο) με πιάτα όπως κολοκύθι, πιπεριά, ντομάτα, μελιτζάνα, μανιτάρι και φαλάφελ.

Το φαγητό σου θα το συνοδεύσεις με ελληνικά και κυπριακά κρασιά, ούζο, τσίπουρο, μπύρες και άλλα οινοπνευματώδη.

(22771133) Κρόνου 2, Λευκωσία. Δ-Σ 18.00-22.30.

*κεντρική εικόνα αρχείου

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close